”…Simolla ja Mikalla on täysi ottelu meneillään, lattialle on lentänyt jo puolet laseista ja Mika oli taas kuninkaana Simon päällä nuolemassa tämän vatsaa, kunnes kuuluu rysähdys. Isma ja Retu makaavat hölmistyneenä lattialla kun tarinamme miespariskunta tulee olohuoneeseen katsomaan mistä kauhea mökä kuului. Siellä se prinssimme makasi mela prinsessan hamosen alla. ”Siis miks näihin ei ikinä laiteta luotettavia jalkoja ku nää tuodaa tehtaalta!?” Ismo rääkyi lattialla. ”No tuota, ei se mitään mulla on noita yks varasto täynnä ja sitä paitsi oonki ajatellu et ku Simo muuttaa mun luo asumaan ni se saa lähteä” Retu nousee nopeasti ylös ja suuntaa suoraan vessaan. Simo katsahtaa Mikaan päin ja huokaisee, ”Sen piti olla yllätys…sitä paitsi mulla menee ku pakkaan ne joulukinkut sielt mun pakastimest.” ”Niin no munki pitää pakata ku me muutetaa sinne Helsinkii.” Tässä vaiheessa Isma suorastaan järkyttyy, miksi hänen bestis Simo jättää Turun?! ”No tuota, mä voisin ostaa teille uuden kahvinkeittimen kuha tää perse tästä paranee?”
”No me juodaan kyllä enimmäkseen espressoja ja latteja mutta voithan sinä toki sellaisen meille ostaa!” Mika toteaa ja menee keittiöönsä siivoamaan lasin sirpaleet lattialta. Isma katsahtaa suoraan Simon silmiin ja mies kääntää katseensa pois. ”Kauan sä oot tienny tosta muutosta?” Simon kurkkua kuristaa, kuinka Isma haluaa tietää kaiken mitä hän tekee? ”No tuota ollaan me Mikan kanssa tätä jo töissä suunniteltu ja sekun avaa uuden baarinki Hesaa…”sanat hukkuvat Simon kyyneleihin ja mies katoaa keittiöön. Isma istuu hölmistyneenä lattialla, miksei hänelle ikinä kerrottu ajoissa mitään…”

Kuinka käy muuton Turusta Helsinkiin? Miten Käy Isman ja Retun jutun, kaatuuko suhde ensimmäiseen vastoin käymiseen vai jatkaako pariskunta ongelmista huolimatta? Se selviää lukemalla seuraava osa!